Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

παράσταση διαμαρτυρίας 14/12



 Συνάδελφοι
Λάβαμε επιστολή από την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ σχετικά με τα ΒΑΕ. . Παρόλο που τους θέσαμε συγκεκριμένα επιχειρήματα με την απόφαση του . 1985 που δικαιολογεί γιατί ο κλάδος μας πρέπει να είναι στα ΒΑΕ, και παρά τις δεσμεύσεις που είχαμε ότι θα ξαναμελετηθεί η εγκύκλιος, που βγάζει τον κλάδο από τα ΒΑΕ με σκοπό να αναθεωρηθεί. Επιμένουν να μας απαντάνε επαναλαμβανόμενα το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εγκυκλίου.

Είναι προφανές ότι έχει προαποφασιστεί να πεταχτεί ο κλάδος από τα ΒΑΕ, πρόκειται για εμπαιγμό σε βάρος των εργαζομένων του κλάδου που δουλεύουν σε δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες και είναι πολιτική επιλογή που στόχο έχει να πάρει πίσω όλα τα κατακτημένα δικαιώματα των εργαζόμενων, με πρόσχημα την κρίση.

Για το λόγο αυτό την Παρασκευή 14/12 και ώρα 5.00 θα πραγματοποιηθεί „ παράσταση διαμαρτυρίας του κλάδου στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου.29 απαιτώντας συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινων. Ασφάλισης και την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ. Καλούμε όλους τους συναδελφους και τα. σωματεία του κλάδου να πάρουν μέρος για να μην επιτρέψουμε να μας πάρουν δικαιώματα κατακτημένα με σκληρούς αγώνες.



ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ


Σας κοινοποιούμε και την επιστολή που στείλαμε στους αρμόδιους φορείς


Προς

1.Υπ. Εργασίας, υπόψη Υπουργού

2.Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης, υπόψη Γ.Γ.

* ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΚΑ (ΔΗΜHΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣTΟΥ) 


Κύριοι,

Λάβαμε την επιστολή σας παρόλο που θέσαμε συγκεκριμένα επιχειρήματα με την απόφαση του 1985 που δικαιολογεί γιατί ο κλάδος πρέπει να είναι στα ΒΑΕ, και παρά τις δεσμεύσεις που είχαμε ότι θα ξαναμελετηθεί η εγκύκλιος, που βγάζει τον κλάδο από τα ΒΑΕ με σκοπό να αναθεωρηθεί. Επιμένετε να μας απαντάτε επαναλαμβανόμενα το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εγκυκλίου.

Είναι προφανές ότι έχετε αποφασίσει να πεταχτεί ο κλάδος από τα ΒΑΕ και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε αυτή την αντεργατική απόφαση-πολιτική, που όμως είναι αυθαίρετη και δεν μπορεί να στηριχθεί επιστημονικά.

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14/12 και ώρα 5:00μμ θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας του κλάδου στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29, απαιτώντας συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Κοινων. Ασφάλισης και την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ (Δημήτριος Παπαχρήστου).


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ-ΚΑΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ &Σ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ