Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr
1651Φ/4

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝ. ΕΠΑΓΓ. ΕΛΛΑΔΑΣ
(ΟΕΦΣΕΕ)

Χαλκοκονδύλη 56, 104 32 Αθήνα, tel 210 52.38.779, fax 210 52.47.494

e-mail: omosfarm@yahoo.gr, blog: oefsee.blogspot.gr
10325


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Εκφράζουμε την καταδίκη και τον αποτροπιασμό μας στην εν ψυχρώ δολοφονία του πακιστανού μετανάστη εργάτη  από δυο φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής στην περιοχή των Πετραλώνων. Είναι ένα ακόμα τραγικό  περιστατικό της εγκληματικής δράσης του φασιστικού αυτού μορφώματος.

Η συγκυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες στην έξαρση αυτών των φαινομένων, με τις «επιχειρήσεις σκούπα», την επιχείρηση  «Ξένιος Ζευς»,  την προσπάθεια ενοχοποίησης των μεταναστών για την αύξηση της εγκληματικότητας και την ανεργία. Με αυτές τις αντιλήψεις που σπέρνουν όλα τα αστικά κόμματα, τρέφουν τα φασιστοειδή και την εγκληματική τους δράση.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες θα πρέπει να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φασίστες δολοφόνους οι οποίοι σήμερα  στρέφονται κατά των μεταναστών, αύριο θα στραφούν κατά της  εργατικής τάξης. Αυτός είναι και ο κύριος ρόλος τους για τον οποίο τους προετοιμάζουν τα αφεντικά τους που δεν είναι άλλοι από τους κεφαλαιοκράτες, τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους και το κράτος τους.

Καλούμε κάθε συνάδελφο στον κλάδο, να μη δείξει την παραμικρή ανοχή και να πετάξει στην άκρη τα φασιστικά τάγματα εφόδου, όπου και όπως αν εμφανίζονται, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς.

Αυτοί που σήμερα δολοφονούν φτωχούς και ταλαιπωρημένους εργάτες μετανάστες, αύριο θα δολοφονούν τον αγωνιζόμενο λαό.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ