Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα


Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Σας καλούμε σε αγωνιστική επαγρύπνηση!
Η πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, Α.Π., του ΔΣ της ομοσπονδίας των ιατρικών επισκεπτών προχωράει στη δημιουργία επαγγελματικού ταμείου ως ΝΠΙΔ σε συνεννόηση με την εργοδοσία, το υπουργείο εργασίας και την ηγεσία της ΓΣΕΕ,  δήθεν για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου και η βιωσιμότητα του ταμείου. 

Η μετατροπή του ταμείου σε ΝΠΙΔ οδηγεί στην πλήρη εφαρμογή του νέου αντιασφαλιστικού νόμου και προβλέπει μεγάλες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις έως 45% και κατάργηση των παροχών που είχαμε μέχρι σήμερα (κατασκηνώσεις, δάνεια). Οδηγεί  τελικά στην πλήρη απαξίωση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου δεν έχουν εξουσιοδοτήσει την πλειοψηφία της ΠΟΙΕ να αποφασίζει για το μέλλον τους, ούτε για το επικουρικό ταμείο, ούτε για την κλαδική σύμβαση.

Ας βγάλουν και οι συνάδελφοι ιατρικοί επισκέπτες τα συμπεράσματά τους για την πλειοψηφία της διοίκησης της Ομοσπονδίας τους.
Ξεκαθαρίζουμε σε κυβέρνηση, εργοδοσία και στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό ότι δεν θα επιτρέψουμε τη μετατροπή του ΤΕΑΥΦΕ σε μαγαζί  και θα υπερασπιστούμε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης. Θα παλέψουμε, για να μην σφαγιαστούν κι άλλο τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα, οι συντάξεις και οι παροχές σε κύρια και επικουρική ασφάλιση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε συγκέντρωση – παράσταση στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 29, την Τετάρτη 27 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ.
Απαντάμε στα σχέδια κυβέρνησης – εργοδοσίας και εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού!

Υπερασπιζόμαστε τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, το ταμείο μας και όλα τα δικαιώματά μας!
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ