Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
                                                                                                                                                                            ΑΘΗΝΑ 13/09/2013




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει τη χθεσινή δολοφονική- τραμπούκικη επίθεση των φασιστών σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ  και του ταξικού  συνδικαλιστικού κινήματος.

Κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στην περιοχή του περάματος, μια ομάδα από 50 φασίστες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με ρόπαλα σε 20 κομμουνιστές μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μέλη της Διοίκησης και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.

Η επίθεση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, αποδεικνύει για μια φορά ακόμα πως στόχος τους είναι το ταξικό κίνημα και οι αγωνιστές που με την πρωτοπόρα δράση τους είναι καρφί στο μάτι των εργοδοτών και στέφονται απέναντι τους με το πιο βίαιο τρόπο γιατί είναι μαντρόσκυλα των εργοδοτών, στηρίζουν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους.

Ξεκαθαρίζουμε και υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά ότι το ταξικό εργατικό κίνημα και όλοι οι τίμιοι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες ενέργειες, δεν τρομοκρατήθηκαν δεκαετίες ολόκληρες, που κυνηγήθηκαν και διώχθηκαν με τους πιο βάναυσους τρόπους.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να καταδικάσει τις ενέργειες αυτές και οργανωμένα, μέσα από τις γραμμές του ταξικού κινήματος, να παλέψει, γιατί μπορούμε και πρέπει να τους απομονώσουμε.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ