Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE , COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ – ΩΡΑΡΙΟ

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΩΡΕΣ
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Συνάδελφοι - συναδέλφισσες

Καταγγέλλουμε τους φαρμακαποθηκάριους οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία  με τους φαρμακοβιομήχανους προσπαθούν να καταργήσουν το πενθήμερο, το Δευτέρα με Παρασκευή που ορίζει ρητά η Συλλογική Σύμβαση του κλάδου. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φαρμακαποθηκάριων έχει κάνει αίτηση στους Δήμους για δουλειά και τα Σάββατα. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετά κρούσματα που καταστρατηγούν το ωράριο  - πενθήμερο σε αποθήκες και βιομηχανίες.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,

Οι εργοδότες έχουν χρόνια στο στόχαστρo τους το πενθήμερο, Δευτέρα με Παρασκευή, δεν είναι τυχαίο ότι το βάζουν σαν «ζήτημα» και  ως «αγκάθι» σε όλες τις διαπραγματεύσεις που κάνει η Ομοσπονδία (ΟΕΦΣΕΕ) με τους εργοδότες για την υπογραφή σύμβασης. Θέλουν να κάνουν τη ζωή μας λάστιχο, με κυλιόμενο πενθήμερο τώρα και αύριο να διαλύσουν το ωράριο.  Θέλουν να  καθορίζουν τις ζωές  μας με βάση τα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς της κάθε επιχείρησης.

Δεν δεχόμαστε καμία αλλαγή της σύμβασής μας, δουλεύουμε με τους όρους που καθορίζει αυτή, πενθήμερο, 40ώρο, Δευτέρα – Παρασκευή. Οργανώνουμε την απάντησή μας, σε κάθε αποθήκη – εργοστάσιο. Δε δεχόμαστε πουθενά να δουλεύουμε Σάββατο και να το ανταλλάσουμε με ρεπό. Ερχόμαστε σε επαφή με το Συνδικάτο μας. Το Συνδικάτο και η Ομοσπονδία έχουν κάνει παρεμβάσεις σε όλους τους Δήμους για να μην αποφασίσουν το άνοιγμα των φαρμακαποθηκών το Σάββατο.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΗ  
          10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ (ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27 5ΟΣ  ΟΡΟΦΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ                     ΛΟΓΙΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ          29 ΜΑΡΤΗ – 11 ΑΠΡΙΛΗ 2014

                                                                                   Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ