Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 336

                                                                                                    Αθήνα 29/9/2014
Ενημερωτική Εγκύκλιος

Προς:
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
Συνάδελφοι,
Το ΔΣ της ΟΕΦΣΕΕ που συνεδρίασε το Σάββατο 27/9/2014 κατέληξε ομόφωνα στις εξής αποφάσεις:
1.   Συνέχιση της αγωνιστικής διεκδίκησης της υπογραφής ΣΣΕ. Αγώνας για την προστασία του εισοδήματος μας και κατάργηση της φοροληστείας.
2.   Προστασία όλων των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, διατήρηση του χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, κύριας και επικουρικής. Αγωνιστική διεκδίκηση της επαναφοράς του κλάδου στα ΒΑΕ. Αγωνιστική ετοιμότητα για να μην περάσουν άλλες ανατροπές στο ασφαλιστικό.
3.   Οργάνωση της πάλης για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους. Διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης για όλους τους ανέργους και τις οικογένειες τους.
4.   Συμμετοχή στα συλλαλητήρια μαζί με τις ομοσπονδίες, τα συνδικάτα και τα εργατικά κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στις 4/10 και την 1η του Νοέμβρη.
5.   Κήρυξη απεργίας στον κλάδο το Σάββατο 4/10 και το Σάββατο 1/11, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή όλων των εργαζόμενων του κλάδου στα συλλαλητήρια.
6.   Προκειμένου να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη μας για όλα αυτά τα ζητήματα καλούμε σε πανελλαδική σύσκεψη των σωματείων του κλάδου στην Αθήνα την Κυριακή 12/10 (θα υπάρξει ενημέρωση για την ώρα και το χώρο).
Συνάδελφοι,
Στην συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκε και εγκρίθηκε το ψήφισμα σχετικά με τα οικονομικά των κομμάτων το οποίο και σας αποστέλλουμε συνημμένο για να συζητηθεί στο σωματείο σας και εφόσον συμφωνείτε να το στείλετε στην ομοσπονδία με τη σφραγίδα σας.   


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ