Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
  ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:414                                                                                                            ΑΘΗΝΑ 2/12/2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάδελφοι, ασφαλισμένοι στο ΤΕΑΥΦΕ,

Οι δυνάμεις που μετέτρεψαν το επικουρικό ταμείο του κλάδου σε επαγγελματικό- ΝΠΙΔ, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν εργαζόμενο τώρα προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις ενέργειες τους, ζητώντας την ψήφο σας για ανάδειξη των νέων ΔΣ σε ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ/ΝΠΙΔ.

Στήριγμα σε αυτή την προσπάθεια βρίσκουν σε κομμάτι της εργοδοσίας. Στέλνουν «ενημέρωση» μέσα από γραφεία προσωπικών κάποιων εταιριών, Φαρμακευτικών Συλλόγων, ακόμα και ψηφοδέλτια, μοιράζουν μέσω της εργοδοσίας (π.χ. Genesis).

Μαζί με εργοδότες προχώρησαν στη μετατροπή του Ταμείου σε επαγγελματικό. Μαζί πορεύονται και τώρα, για να λένε αύριο ότι εσείς αποδέχεστε τη συγκεκριμένη πορεία του Ταμείου με τις μειώσεις στις συντάξεις, στο εφάπαξ, την κατάργηση των παροχών.

Συνάδελφοι,

Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Όλα αυτά που συμβαίνουν επιβεβαιώνουν ότι σωστά η Ομοσπονδία μας αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο «παζάρι» της διαχείρισης και να σας καλέσει να τους γυρίσετε την πλάτη επειδή πολλά συμβαίνουν σε σχέση με τις περιβόητες εκλογές σε ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ, θα υπάρξει ολοκληρωμένη εκτίμηση από το ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, για την οποία θα ενημερωθείτε.




Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ