Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 534                                                                                                            ΑΘΗΝΑ 20.07.2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να δείξουν αγωνιστική ετοιμότητα μπροστά στα νέα μέτρα που πάει να περάσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τα μέτρα αυτά έρχονται για ακόμα μια φορά να σακατέψουν τα ήδη πετσοκομμένα λαϊκά νοικοκυριά,  να χαμηλώσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ζωής μας.  Στόχος για ακόμα μια φορά, να μετακυληστεί ακόμα μεγαλύτερο βάρος της ζημιάς από την κρίση στις πλάτες των εργαζόμενων.
Εμείς μπροστά σ αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές, οι εργαζόμενοι στον κλάδο μας έχουν ήδη πληρώσει ακριβά, την ίδια στιγμή που τα μονοπώλια κέρδιζαν και συνεχίζουν να κερδίζουν. Ο κλάδος είναι χωρίς ΣΣΕ από το 2010, το Επικουρικό μας Ταμείο μετατράπηκε σε ΝΠΙΔ, ενώ η εργοδοσία στους χώρους δουλειάς πιέζει όλο και περισσότερο με μειώσεις, απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία, διαθεσιμότητες κτλ.
Τώρα είναι ανάγκη ο κλάδος να απαντήσει οργανωμένα και μαζικά, δεν υπάρχει χρόνος για καμία αναμονή. Καλούμε τα σωματεία να δώσουν μάχη για να συσπειρώσουν στις γραμμές τους εργαζόμενους του κλάδου και κάθε εργαζόμενο να οργανωθεί για να παλέψει απέναντι στη καταδίκη που του ετοιμάζουν. Να μην αφήσουμε κανένα νέο μέτρο να περάσει και να διεκδικήσουμε να πάρουμε πίσω όλες μας τις απώλειες.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ 
την πάλη μας απέναντι στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ