Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  552                                                                                                           
Αθήνα 14/10/2015
ΚΑΛΕΣΜΑ
Διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα, τσακίζουν τη ζωή μας!

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, στη ΒΟΥΛΗ το πολυνομοσχέδιο. Τα μέτρα που περιλαμβάνει είναι φωτιά και αποτελούν τα προεόρτια της πιο σκληρής και σαρωτικής επίθεσης που θα συνεχιστεί τον Νοέμβρη, με στόχο την πλήρη διάλυση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, τσάκισμα στους μισθούς, σε συντάξεις και σε εργασιακά δικαιώματα.
Την ίδια στιγμή απαλλάσσουν μονοπωλιακούς ομίλους από ανταποδοτικά τέλη, από χρέη, από πρόστιμα και αναδρομικά! Χαρίζουν εκατομμύρια σε μονοπωλιακά μεγαθήρια και κυνηγούν τις ψευτοσυντάξεις των υπερήλικων, καταδικάζουν σε δουλειά μέχρι τον τάφο ακόμα και τα Βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, αυξάνοντας τα όρια ηλικίας στα 67 και τα χρόνια ασφάλισης στα 40.
Η απάντηση πρέπει να είναι αγωνιστική και οργανωμένη, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναμονής. Κανένας κλάδος, κανένας χώρος δουλειάς, κανένας εργαζόμενος δεν εξαιρείται από αυτή τη βάρβαρη επίθεση των μεγαλοεργοδοτών, της κυβέρνησης, της Ε.Ε. Οι εργαζόμενοι δεν συναίνεσαν σε αυτό το έγκλημα! Οργανωνόμαστε στα Συνδικάτα μας, στα Σωματεία μας, στους χώρους δουλειάς, συσπειρωνόμαστε γύρω από την ταξική Ομοσπονδία μας. Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπισης της ζωής μας στα δικά μας χέρια.  
Συμμετέχουμε όλοι και όλες στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που οργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ την Παρασκευή   16 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ: 6.00 μ.μ. ΧΑΥΤΕΙΑ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ