Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:616  
ΑΘΗΝΑ 18/5/2016
ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Κυριακή 22 Μάη στις 5.30 στην Ομόνοια (προσυγκέντρωση του κλάδου 5.00μ.μ. στα γραφεία της ΟΕΦΣΕΕ).
Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μάη η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή το νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο ασφαλιστικό, στους μισθούς! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.  
Στο νέο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση, περιλαμβάνεται ο αυτόματος κόφτης δηλαδή ένα αυτόματος μπαλτάς που θα κόβει και θα μειώνει μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα θα προκαλεί αυτόματες περικοπές σε κονδύλια προς τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους δήμους και άλλους φορείς της Τοπικής Διοίκησης, όταν θα διαπιστώνεται πως δεν πιάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι των κρατικών προϋπολογισμών και του μνημονίου. Η κυβέρνηση λέει ψέματα, φέρνει νέο, 4ο μνημόνιο.
Κανένας εργαζόμενος να μην νομιμοποιήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίστηκαν, να μη συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που του ετοιμάζουν.  
Οι εργαζόμενοι και στον κλάδο μας δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά στη συνεχιζόμενη καταλήστευση της ζωής και της δουλειάς τους. Χωρίς καθυστερήσεις μπαίνουμε ξανά στη μάχη, οργανωνόμαστε καλύτερα, προετοιμαζόμαστε για μεγάλους αγώνες.
Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να λείψει από τις μάχες που έρχονται!


Η ΔΙΟΚΗΣΗ