Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  638                                                                                                      Αθήνα 27/7/2016                                                                                                                                               
ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία  του κλάδου στην Αθήνα, να δώσουν μαζικό παρών στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τη Σωτηρία Βασιλακοπούλου την Πέμπτη 28 Ιούλη, στις 19:30,  στο πρώην εργοστάσιο της ΕΤΜΑ  (Αγ. Άννης και Ιερά Οδός).
Πριν από 36 χρόνια, στις 28 Ιούλη του 1980, η εργοδοσία του εργοστασίου της ΕΤΜΑ δίνει εντολή σε έναν από τους οδηγούς της με το λεωφορείο να πέσει πάνω στους νεολαίους της ΚΝΕ που βρίσκονται στην πύλη και μοιράζουν ανακοινώσεις, δολοφονώντας τη νεαρή Σωτηρία.
Η θυσία της Σωτηρίας μας θυμίζει ότι οι κατακτήσεις της εργατικής τάξης δεν ήρθαν χωρίς σύγκρουση, χωρίς αγώνες, χωρίς δυσκολίες στον ανηφορικό δρόμο της ταξικής πάλης.
36 χρόνια μετά τιμάμε την ηρωική της θυσία και συνεχίζουμε χωρίς καμία αναμονή το δρόμο για την ισχυροποίηση του εργατικού κινήματος, για την οργάνωση των αγώνων απέναντι στο κεφάλαιο και τις πολιτικές δυνάμεις που το υπηρετούν.
Συσπειρωνόμαστε στα ταξικά συνδικάτα μας, συμμετέχουμε μαζικά στους αγώνες που είναι ο μόνος δρόμος για τους εργαζόμενους και αποτελεί τη συνέχεια στους αγώνες και στην προσφορά χιλιάδων νεκρών της τάξης μας και της Σωτηρίας, που τιμάμε τη μνήμη της και τη θυσία της.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ