Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  656                                                                                                           
Αθήνα 26/10/2016
                                                               


ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να πάρουν μέρος στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Δευτέρα 31/10/2016 στις 8.30 στη στάση του ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ενώ θα βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της Χρυσής Αυγής, με την υπόθεση της επίθεσης σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου χρυσαυγιτών.
Η δράση τους στις 12 Σεπτέμβρη είχε ξεκάθαρο στόχο τους πρωτοπόρους αγωνιστές και συνδικαλιστές που αποτελούν εμπόδιο για τα σχέδια των εργοδοτών.
Η δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι, η δολοφονική επίθεση στο Πέραμα , η επίθεση σε Αιγύπτιους αλιεργάτες αποτελούν συνέχεια δεκάδων επιθέσεων κατά μεταναστών, μικροεπαγγελματιών, εργαζομένων, αντιφασιστών.
Την ίδια στιγμή που ξεδίπλωνε την εγκληματική της δράση ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα, η Χρυσή Αυγή έστηνε δουλεμπορικά γραφεία προσφέροντας τσάμπα εργατικά χέρια στους εργοδότες και ζητούσε φοροαπαλλαγές και προνόμια για τους εφοπλιστές στη Βουλή.  
Η δράσης της υπηρετεί συμφέροντα τμημάτων της μεγαλοεργοδοσίας, εναντίον του λαού και του λαϊκού κινήματος, είναι μαντρόσκυλό τους, που το αμολάνε και το μαζεύουν ανάλογα με τα σχέδιά τους. Νοσταλγοί του Χίτλερ, των φασιστικών καθεστώτων που ματοκύλισαν τους λαούς και την ανθρωπότητα, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας, των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση γιατί είναι ναζιστική!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ