Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  666                                                                                                    Αθήνα 24/11/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΟΕΦΣΕΕ εκφράζει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους μας – εργαζόμενους στο εργοστάσιο της εταιρείας ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ, που βρίσκονται σε επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις, συσπειρωμένοι στο κλαδικό τους Σωματείο, την Πανελλήνια Ένωση Λιθογράφων.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα αιτήματα που διεκδικούν με τις κινητοποιήσεις τους, δεν είναι μόνο δική τους υπόθεση, δεν αφορούν μόνο τον κλάδο των λιθογράφων, είναι υπόθεση όλων των εργαζόμενων σε όλους τους κλάδους.
Οι απολύσεις, η πίεση για εντατικοποίηση της δουλειάς, ο μισθολογικός και θεσμικός κατακερματισμός των εργαζόμενων με τη διάλυση των ΣΣΕ, η επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας και των δουλεμπορικών δεν εξαιρούν κανέναν εργαζόμενο, σε όποια επιχείρηση ή κλάδο κι αν εργάζεται. Αποτελούν εκδηλώσεις της στρατηγικής και των σχεδιασμών εργοδοσίας – κυβέρνησης για πιο φτηνή εργατική δύναμη, για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία.
Η απάντηση των εργαζόμενων δεν μπορεί να είναι άλλη από την οργανωμένη ταξική πάλη με κριτήριο τις δικές τους ανάγκες και πώς αυτές θα ικανοποιηθούν, και την ταξική αλληλεγγύη.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ