Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  671
                                                                                                                                      Αθήνα06/12/2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ
TRADE  UNION  OF  MEDICINE, COSMETICS  & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA, PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760,
φαξ 210 52.47.494, Emailsyndfarm@yahoo.gr

Η ΟΕΦΣΕΕ και το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, εκφράζουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στον απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών που κλιμακώνεται.
Τα αιτήματα των ναυτεργατών είναι πέρα για πέρα δίκαια και δεν αφορούν μόνο αυτούς, αλλά όλους τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους. Όπως το αίτημα για:
Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, Κοινωνικά και Ασφαλιστικά Δικαιώματα που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων, κόντρα στις αντιλαϊκές πολιτικές και τους νόμους που έχουν ψηφιστεί από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και στα πλαίσια της ΕΕ, προς όφελος της μεγαλοεργοδοσίας,.
Οι ναυτεργάτες διεκδικούν ακόμα να σταματήσει η φορολεηλασία του εισοδήματός τους (εν ενεργεία και συνταξιούχων) και να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι, που έχουν οδηγήσει χιλιάδες ναυτεργάτες να δουλεύουν μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Κυβέρνηση και εφοπλιστές, που έχουν επιστρατεύσει όλο τον προπαγανδιστικό τους μηχανισμό για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των ναυτεργατών και να δημιουργήσουν κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού, ας γνωρίζουν ότι δεν θα τους περάσει! Όπως δεν θα περάσουν η καταστολή και το στήσιμο απεργοσπαστικών μηχανισμών! Η στήριξη και η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης της χώρας μας καθώς και όλων των ανθρώπων της βιοπάλης, σε πόλεις και σε νησιά, θα υψώσουν τείχος σε τέτοιου είδους προσπάθειες.
Στηρίζουμε τον απεργιακό αγώνα των ναυτεργατών. Απεργούμε στις 8 Δεκέμβρη, με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, δίνοντας μαχητική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική εργοδοσίας – κυβέρνησης – Ε.Ε.


Οι Διοικήσεις