Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:691                                                                                                                                                              ΑΘΗΝΑ 11/2/2017

ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί Σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους του κλάδου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και να στηρίξουν με τη μαζική και αγωνιστική  συμμετοχή τους το συλλαλητήριο της μικρομεσαίας αγροτιάς, την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη 1.30μ.μ. στην πλατεία Βάθη.

Κυβέρνηση – ΕΕ – μονοπώλια είναι στην ίδια πλευρά και σχεδιάζουν, αποφασίζουν, εφαρμόζουν πολιτικές σε βάρος όλων των λαϊκών στρωμάτων, εργαζόμενων, βιοπαλαιστών και φτωχών αγροτών. Για να εξασφαλίσουν την εκμετάλλευση του μόχθου μας και την απομύζηση του πλούτου που όλοι εμείς παράγουμε. Είναι οι κοινοί μας αντίπαλοι. Γι αυτό πρέπει να μας βρουν απέναντί τους, σε κοινό αγώνα.

Αγώνα που να ανοίγει, ταυτόχρονα, την προοπτική ενός διαφορετικού τρόπου οργάνωσης της παραγωγής και ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης και της αγροτικής, με κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των λαϊκών οικογενειών, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ