Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  720                                                                                                                                                             Αθήνα 23/6/2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ καταγγέλλει την καταστολή και τον αυταρχισμό Κυβέρνησης, Δημάρχων και Κρατικού Μηχανισμού, με τη συμβολή και της Δικαιοσύνης, απέναντι στους αγωνιζόμενους συμβασιούχους των Δήμων.
Στο Πολύκαστρο Κιλκίς, στο Δήμο Αλεξάνδρειας Νομού Ημαθίας, στη Χίο και αλλού βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις εισαγγελέων για να σπάσουν τις καταλήψεις των εργαζόμενων.
Οι συμβασιούχοι στους Δήμους δίνουν ένα δίκαιο αγώνα για το δικαίωμα στη δουλειά, έναν αγώνα επιβίωσης ενάντια στις 10.000 απολύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να βρουν αλληλέγγυους όλους τους εργαζόμενους. Η πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη συνδικαλιστική οργάνωση και στην απεργία, η πάλη ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση μαζί με την ΕΕ και τους λοιπούς «θεσμούς» για λογαριασμό των αφεντικών και της πλουτοκρατίας, είναι υπόθεση όλων των εργαζόμενων σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς.
Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους συμβασιούχους των Δήμων.
Η καταστολή και ο αυταρχισμός δε θα περάσουν!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ