Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  724                                                                                                                                                  Αθήνα 17/7/2017                                                    


ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Η ΟΕΦΣΕΕ απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν το παρών στην Εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τη Σωτηρία Βασιλακοπούλου την Πέμπτη 27 Ιούλη, στις 19:30, στο πρώην εργοστάσιο της ΕΤΜΑ (Αγ. Άννης και Ιερά Οδός).
Πριν από 37 χρόνια, στις 28 Ιούλη του 1980, η εργοδοσία του εργοστασίου της ΕΤΜΑ δίνει εντολή σε έναν από τους οδηγούς της με το λεωφορείο να πέσει πάνω στους νεολαίους της ΚΝΕ που βρίσκονται στην πύλη και μοιράζουν ανακοινώσεις, δολοφονώντας τη νεαρή Σωτηρία.
Θυσίες σαν κι αυτές μένουν στη μνήμη μας και μας διδάσκουν ότι όσα κατέκτησε η τάξη μας τα κατέκτησε με αγώνες και σκληρές συγκρούσεις, δίδαγμα που είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ που οι περιστάσεις απαιτούν οι εργαζόμενοι να ορθώσουν το ανάστημα τους.
Η συσπείρωση στα ταξικά συνδικάτα, η μαζική συμμετοχή στους αγώνες είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους και αποτελεί τη συνέχεια στους αγώνες και στην προσφορά χιλιάδων νεκρών της τάξης μας και της Σωτηρίας, που τιμάμε τη μνήμη της και τη θυσία της.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ