Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:  729                                                                                                               Αθήνα 4/8/2017


ΚΑΛΕΣΜΑ
Η ΟΕΦΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου να δώσουν μαχητικό παρόν στην εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ για τα 72 χρόνια από το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι , την Τρίτη, 8 Αυγούστου, στις 20:00 στην Ακρόπολη.
Σήμερα, που οξύνεται ο, όλο και πιο επικίνδυνος , γύρος αντιπαραθέσεων και ανταγωνισμών ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσίας, Κίνας για τις πηγές ενέργειες, τους δρόμους των αγωγών και τον έλεγχο των αγορών που εκφράζεται με τις επεμβάσεις και τους πολέμους σε Συρία, Λιβύη, Ουκρανία και αλλού. Οι εξελίξεις μας προειδοποιούν για τον κίνδυνο γενικευμένων συγκρούσεων και ιμπεριαλιστικών πολέμων.
Σε αυτές τις συνθήκες, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από τη μια τσακίζει τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, βαραίνει το λαό με νέους φόρους και επιβάλλει νέες βάρβαρες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, ενώ από την άλλη αυξάνει τις στρατιωτικές δαπάνες και εμπλέκει ακόμα περισσότερο τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΝΑΤΟ-ΕΕ. Αυτός είναι ο δρόμος των καπιταλιστών για να βγουν από την κρίση, να ανακάμψει η καπιταλιστική οικονομία. Πιο βαθιά εκμετάλλευση των λαών τους και αιματηρό ξαναμοίρασμα των συνόρων των δρόμων του εμπορίου, της ενέργειας των σφαιρών επιρροής, εκμετάλλευσης και άλλων λαών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν θέση στο δυνάμωμα του αγώνα ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις.
Να δυναμώσουμε  την αλληλεγγύη προς τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στους ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες.
Να δώσουμε δυναμικό παρόν στην Εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ την Τρίτη, 8 Αυγούστου, στις 20:00 στην Ακρόπολη.