Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)
Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, email: omosfarm@yahoo.gr blog: oefsee.blogspot.gr
Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:  764                                                                                                       ΑΘΗΝΑ 9/11/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι συναντήσεις της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την Πακιστανική Πρεσβεία δεν μπορούν να κρύψουν το ρατσιστικό της χαρακτήρα  ούτε να ξεπλύνουν τα αιματοβαμμένα χέρια της.
Το μίσος τους για τους ξένους εργάτες, τους άλλους λαούς, για το εργατικό – λαϊκό κίνημα βρίσκεται στην καρδιά της θεωρίας του ρατσιστικού – φασιστικού μορφώματος.
Τα γνήσια τσιράκια των αφεντικών, παρά την όποια προβιά επιχειρούν να φορέσουν, αποτελούν εχθρό των εργαζομένων, Ελλήνων και μεταναστών.
Μπορούν να «συνεργάζονται ευχάριστα» με αυτούς που οδηγούν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και το διωγμό από τον τόπο τους και δεν είναι άλλοι από τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και το κράτος του Πακιστάν.
Καλούμε τα συνδικάτα να τοποθετηθούν να καταγγείλουν & να απομονώσουν τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, τη φασιστική – ρατσιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ